Tisztségviselők

Igazgatóság

Dr. Tajthy Attila – az igazgatóság elnöke

Dr. Bánkuti Erzsébet Beáta

Bertalan Sándor

Dr. Filipovits Viktória

Keményné Koncz Ildikó

Felügyelőbizottság

Pardavi Tamás, a felügyelőbizottság elnöke

Pardavi Tamás, a felügyelőbizottság elnöke

Pardavi Tamás 1991 óta dolgozik a takarékszövetkezeti szektorban, kezdetben megyei vezetőként dolgozott a Takarékbank Győr-Moson-Sopron megyei Igazgatóságán. 1994-től a Takarékbank banküzemi területek vezetőjeként, később igazgatósági tagként segítette először a bank konszolidációját, majd privatizációját és üzleti fejlődését. 2000től a takarékszövetkezetek informatikai vállalata, a Takinfo Kft. ügyvezetője volt. 2002-től a Tata és Vidéke Takarékszövetkezet válságkezelését irányította. A Takarék sikeres konszolidációját és eredményes üzleti fejlődését követően levezényelte a Pannon Takarékszövetkezettel történő egyesülést. Jelenleg a Pannon Takarék Bank Zrt. alelnöke. Az elmúlt 25 évben számos integrációs pozíciót töltött be, többek közt volt az OTSZ és az OTIVA felügyelőbizottságának elnöke, emellett a Takarékszövetkezetek Oktatási Alapítványának kuratóriumi tagja.

Görög Tibor, a felügyelőbizottság tagja

Görög Tibor, a felügyelőbizottság tagja

Görög Tibor 1982-ben végzett az Újvidéki Egyetemen okleveles közgazdászként, pályáját az Újvidéki Naftagas Prometnél kezdte, ahol közel tíz évet töltött. Később pénzügyi tanácsadással (pénzügyi elemzések készítésével, tervezésével), valamint követelés-kezeléssel foglalkozott különböző cégeknél Budapesten, Szegeden és Szentesen. Banki tapasztalatait az Agrobanknál, a VanCity Credit Unionnál és a Budapest Banknál szerezte, 2012-től a Fontana (később Pillér) Takarékszövetkezet igazgatósági tagja, szintén ettől az évtől pedig a szolnoki központú HELIOS Pannonia Kft. cégvezetője. 2017. januárjától a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. Felügyelőbizottságának tagja.

Bede József, a felügyelőbizottság tagja

Bede József, a felügyelőbizottság tagja

Bede József 1984-ben végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán üzemgazdászként, majd 1987-ben okleveles könyvvizsgálói képesítést szerzett. 1990-től a mai napig a SZABOLCS Takarékszövetkezet (előző neve: Újfehértó és Vidéke Takarékszövetkezet) alkalmazottja. Kezdetben a takarékszövetkezet főkönyvelőjeként, majd 2001től ügyvezető igazgatóként, végül 2008-tól elnök-igazgatóként tevékenykedik. Vezetésével a SZABOLCS Takarékszövetkezet Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és a régió egyik meghatározó pénzügyi szolgáltatójává vált. Gondolkodásmódja az első évektől kezdve túlmutatott az általa vezetett hitelintézet szervezeti keretein, aktív szereplője a helyi társadalomnak, valamint az integrációs szerveknek. Több társadalmi funkciót tölt be, elnökségi tagja a Magyar Közgazdasági Társaság helyi szervezetének, részt vesz a PRIMOM Vállalkozásfejlesztési Alapítvány munkájában is.

Ügyvezetés

  • Dr. Tajthy Attila, ügyvezető
  • Dr. Filipovits Viktória, ügyvezető