Jogi nyilatkozat

Tisztelt Látogató / Felhasználó,

Kérjük, hogy az Integrált Hitelintézetek Központi Szervezete weboldalának megtekintését megelőzően figyelmesen olvassa végig az alábbi Jogi Nyilatkozatot!
Az Integrált Hitelintézetek Központi Szervezete (továbbiakban: Integrációs Szervezet) weboldalának (a www.szhisz.hu, továbbiakban: az Integrációs Szervezet weboldala) megtekintésével Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételeket. A Honlap meglátogatása és használatának megkezdése az alábbi általános feltételek maradéktalan elfogadását jelenti. azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el.
Az Integrációs Szervezet célja az Integrációs Szervezetre, illetve a tevékenységére, feladatkörére vonatkozó információkhoz való hozzáférés megkönnyítése a nyilvánosság számára.
Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat!

Szerzői jogi védelem

Az Integrációs Szervezet weboldala, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése teljes egészében együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azok egészének vagy valamely azonosítható részének anyagi formában és nem anyagi formában történő bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag az Integrációs Szervezet kifejezett, erre vonatkozó előzetes írásos engedélyével lehetséges.
Az Integrációs Szervezet előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal egészének vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) bármilyen módon történő felhasználása. Tilos továbbá különösen, de nem kizárólagosan az Integrációs Szervezet előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is, illetve a honlap bármely részét kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.

A weboldalon található információk

Az Integrációs Szervezet weboldalán megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az Integrációs Szervezet törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, pontosságáért nem vállal felelősséget.

A felelősség kizárása

Az Integrációs Szervezet nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok illetéktelen személyek által történő megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
Az Integrációs Szervezet honlapjáról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat az Integrációs Szervezet nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességükért felelősséget nem vállal. Az Integrációs Szervezetet nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett anyagokért, információkért, amelyek az Integrációs Szervezet weboldalaihoz kapcsolódnak.
Az Integrációs Szervezet nem vállal felelősséget olyan weboldalakon található információkért, anyagokért, amelyen az Integrációs Szervezet, illetve annak weboldala megemlítésre kerül.